Mijn woning

Vereniging Doarpskorporaasje Jirnsum vindt het belangrijk dat u prettig woont in uw woning en in uw buurt. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de huur, reparaties, klussen in huis of het melden van overlast? Hieronder vindt u allerlei informatie en tips over het huren van een woning.

Veranderen huurwoning

Met dit formulier vraagt u om goedkeuring voor het aanbrengen van een zelf aangebrachte verandering in uw huurwoning woning. Wij vragen u een aantal vragen te beantwoorden en de verandering(en) te beschrijven. Uw antwoorden helpen ons om uw verzoek snel te beoordelen. Wij adviseren u om vooraf de brochure ‘Klussen in uw huurwoning’ te lezen


Aanvraagformulier

Onderhoud en reparaties

Op het moment dat u de woning betrekt verkeert die in behoorlijke staat. Als er daarna reparaties nodig zijn, zijn sommige reparaties voor rekening van de VDJ en sommige voor rekening van u. Als huurder is het uw taak om uw woning goed verzorgen. Dit betekent het (laten) uitvoeren van kleine reparaties. Behangen, schilderen, sauzen in de woning en het tuinonderhoud zijn voor uw rekening.


Wie doet wat?

Klussen in uw huurwoning

Het is belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw huis en er met veel plezier woont. Daarom vindt Doarpskorperaasje Jirnsum het belangrijk dat u zelf de vrijheid heeft om uw huurhuis in te richten naar uw eigen wens en smaak. Zodat het helemaal ‘uw’ eigen huis wordt.


Klussen